Bli synlig med TA Kreativ

icon3

TA Kreativ – et mediebyrå i Trøndelag

Vi kan Trøndelag. Vi kjenner folka, historien, næringslivet og fritidsinteressene. Vi vet hva vi trøndere liker og hva vi ikke liker. Dermed vet vi hva som fungerer og ikke fungerer når det kommer til markedsføring og kommunikasjon i vårt område.

TA Kreativ er et mediebyrå i TA Media og består av markedsavdelingen i Trønder-Avisa. Hver dag jobber vi for å hjelpe deg som kunde fram, synliggjøre deg og skape blest om din merkevare og ditt produkt.

Vi lager innhold som fenger og som når det publikummet du ønsker å nå, gjennom innholdsmarkedsføring, annonser, foto, video og sosiale media. Teamet vårt kan bidra med alt fra enkle råd til komplekse kampanjer. Alt for å se deg lykkes.

Effekt og måloppnåelse er viktig for oss. Derfor evaluerer vi resultat underveis og etter at en kampanje er fullført. Slik får du som kunde oppdatert informasjon om hva som fungerer godt og mindre godt akkurat nå.

Vil du vite mer? Vi er veldig glad i en kaffeprat, altså!

Litt om oss

Vi leverer det meste innen medieproduksjon og annonsering – enten i våre eller i dine kanaler. Hvis du har behov for foto, film, tekster eller grafiske uttrykk, hjelper vi det gjerne med det.

TA Kreativ har bred kompetanse innen foto- og videoproduksjon, salg og markedsføring, tekst, profilering og kommunikasjon. Vi jobber like gjerne i team som én til én. Fortell oss hva du vil, så finner vi arbeidsmåten som passer deg!

Fordi vi er tilknyttet Amedia, kan TA Kreativ gi deg som kunde store fordeler gjennom aID - som er Amedias unike brukere. Ved hjelp av aID kan vi målrette annonser og oppnå svært god treffsikkerhet. Spør oss gjerne om dette, så forteller vi mer.

Vi samarbeider med NA Kreativ i Namdalen og andre mediebyrå i Amedia. I tillegg har vi gode lokale samarbeidspartnere i Trøndelag som vi gjerne benytter tjenester av ved behov.

Visste du at..

  • TA Media er et konsern bestående av aviser i trøndelagsregionen.

  • TA Media består av Trønder-Avisa, Namdalsavisa, Steinkjer-Avisa, Inderøyningen, Snåsningen, iLevanger, Meråkerposten, Trønderdebatt og NT24. 

  • TA Media har et tett samarbeid med 100 Amedia-aviser i hele Norge, som når mer enn 2 millioner lesere daglig.

  • Mediebyråene TA Kreativ (i sør) og NA Kreativ (i nord) er produksjons- og annonseavdelinger for TA Media.

Ekte. Nært. Målbart

Du er unik. Din historie er unik. Ved å la oss bli kjent med deg, kan vi sørge for at du blir synlig og når dem du trenger å nå.