Alle har en historie. La oss fortelle din.

Våre medierådgivere

Gerd Barkhald

Medierådgiver

Tlf: 951 67 169

Gerd er rå på salg og du finner henne i Trønder-Avisas lokaler tre dager i uka og i Steinkjer-Avisas lokaler to dager i uka.

Grethe Lykke

Medierådgiver

Tlf: 982 99 256

Grethe er vårt unikum på alt av henvendelser i innboks og på telefon. Alt vi andre ikke kan, det spør vi Grethe om!

Trude Hiller

Medierådgiver

Tlf: 918 45 246

Trude finner du som regel i Trønder-Avisa sine lokaler på Steinkjer, så fremt hun ikke er på farten ut til våre kunder.

Kirsti Nygaard

Medierådgiver

Tlf: 900 84 665

Kirsti har kontorsted på Straumen i avisa Inderøyningen, men jobber på tvers av alle aviser i TA Media.

Victoria Storstad

Medierådgiver

Tlf: 954 39 948

Victoria brenner for lokalt næringsliv, ungdom og Innherred som region. Du finner henne i Steinkjer eller Levanger, men mest trolig er hun på farta rundt omkring!

Sigurd Løseth

Salgssjef

Tlf: 922 22 639

Sigurd er salgsjef og primus motor for salgsapparatet i mediebyåret vårt her i på Innherred. Over middels interessert i båt og bil, men en trivelig fyr til tross for det!

Britt Anniken Holstad

Markedsdirektør

Tlf: 905 55 845

Britt Anniken (eller Bitta, som vi sier), er øverste sjef og ansvarlig for oss i TA Kreativ og gjengen i NA Kreativ i nord. Det hun ikke har oversikt over, eksisterer trolig ikke.

Produksjonsteam

Vigdis Devik

Innholdsmarkedsfører

Tlf: 952 07 391

Tidligere journalist Vigdis er den store skribenten vår som også knipser bilder. Er i overkant opptatt av språk og kommunikasjon, men kan snakkes til for det - tror vi.

Magnus S. Andersen

Digital markedsfører

Tlf: 977 88 720

Magnus er vår ekspert på sosiale media og digital annonsering. Han har en bachelor i markedsføring og er ellers en lidenskapelig musiker kjent som Mavo.

Hanne Viem

Innholdsprodusent

Tlf: 454 59 554

Hanne er vår praktikant – med en drøm om å bli innholdsprodusent. Den støtter vi henne alle i! Hun er nemlig supergod til å skrive, tar fine bilder og har massevis av glitrende ideer.

Christian Trustrup

Innholdsprodusent

Tlf: 920 45 481

Vår superkule influencer og Instagram-spesialist Christian sjonglerer både fotokamera, videokamera og drone som om det var en lek. Resultatene blir alltid helt killer rå!

Maxim Miassoedov

Grafiker

Tlf: 982 99 274

Maxim lager vanvittig kule og oppsiktsvekkende design, logoer og grafiske uttrykk på vegne av våre kunder. Til tross for hans sære matvaner og selvpåførte strenge rutiner, har vi stor sans for den han er!

Kontakt oss

Lurer du på om vi kan hjelpe deg med kreativ markedsføring? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi gleder oss til å hjelpe deg!