Digital cupavis for Sparebank1-cup Steinkjer

Skjermbilde 2022-08-23 kl. 10.27.41

En digital cupavis ble løsningen for SHK

Trønder-Avisa er med som sponsor for Sparebank1-cup i Steinkjer hvert år, og i 2022 bestemte arrangøren, Steinkjer håndballklubb, seg for å ha alt av informasjon rundt cupen digitalt. Mens vi tidligere har laget en egen printutgave om cupen, laget vi denne gang en digital cupavis som var spesielt tilpasset mobil.

I cupavisen fant du det du trengte av informasjon i forkant og underveis i cupen, blant annet program, aktiviteter, bilder, resultater mm.

Cupavisen ble ett av våre mest leste produkter i 2022!

SE CUPAVISEN HER.

Dette sier Steinkjer Håndballklubb om samarbeidet:

"Overgangen fra print til digital gikk fint med hjelp fra TA Kreativ. Vi måtte tenke helt nytt og tiden var ikke på vår siden med tanke på å utnytte denne ressursen godt nok. Men uansett så er det dette som er framtiden og neste gang kommer vi til å bruke de erfaringene som vi fikk på en enda bedre måte.

En papiravis er enklere å selge ut til annonsører, men her handler det om å kunne og vite om synergiene rundt systemet og mulighetene. Gjennom mange år så har vi hatt et nært og tett samarbeid med TA på mtp. SpareBank1Cup, klubb og ikke minst håndballskole.

Å samarbeide med TA, gjennom kreative og løsningsorienterte folk, gjør at man får gode og profesjonelle resultat og produkt.

Som klubb er vi opptatt av å ha lokale aktører som er til stede og ikke minst utgjør en forskjell både for medlemmer og lokalmiljø. Gjennom samarbeidsavtalene med TA så ønsker man at man skal lære av hverandre og bruke hverandre slik at man gjør hverandre bedre på de områdene man har som fokus.

TA er ikke en sponsor, men en partner som man er likestilt med, diskuterer og samarbeider med. I SHK er vi opptatte av å jobbe med engasjement, respekt, begeistring og fair-Play. Dette er verdier som passer godt med «levende engasjert».

SHK ser fram til å jobbe videre med TA og utvikle oss i samme retning som resten av samfunnet, fram mot og med det digitale."

Jan-Terje Mathisen, daglig leder i SHK