Reklamevideo for JKT Eiendom

Vi i TA Kreativ har i det siste hatt flere oppdrag for utbyggere som ønsker å fronte sine boligprosjekt og sitt firma i videoformat. Det synes vi er kult! Her er et eksempel på reklamevideo som vi har laget for JKT Eiendom i Verdal. Ta en titt!

Derfor bør du vurdere video

Hvorfor bør man velge videomarkedsføring, tenker du kanskje? Vel, video har en unik evne til å fange oppmerksomheten til publikum. Vi mennesker er naturlig tiltrukket av bevegelige bilder og lyd, noe som gjør at videomateriale har større potensiale for å engasjere seere sammenlignet med tekst eller statiske bilder.

Ved bruk av video kan bedrifter på en enkel måte demonstrere produkter, forklare tjenester og fortelle sine egne historier på kort tid.

Filmen kan man benytte seg av selv i lengre tid, ved for eksempel å publisere den på egen hjemmeside (noe som er lurt med tanke på rangering i søkemotorer), i egne sosiale kanaler og til bruk på infoskjermer, i presentasjoner og lignende.

Folk har også en tendens til å dele videoer mer enn annet innhold på sosiale medier, noe som er verdt å merke seg. Med økt rekkevidde og spredning øker sjansene for viral effekt.

Vi ser det fungerer

I Amedia sine systemer, som vi i TA Kreativ benytter oss av, ser vi at annonser som inneholder video gir god synlighet og effekt.

Vil du vite mer? Ta kontakt med én av oss i TA Kreativ dersom du vil ha hjelp til videomarkedsføring eller har spørsmål om hvordan din bedrift kan oppnå større synlighet lokalt i ditt områder, regionalt i  Trøndelag eller nasjonalt.