Øyrekka folkehøgskole – profil, nettside og annonsering

Skjermbilde av nettsiden som er laget i samarbeid med Talk to.

 

Den splitter nye folkehøgskolen på Mausund trengte både profil og ny nettside raskt etter at godkjenningen om statstøtte gikk gjennom i Stortinget på nyåret 2022. Vi hev oss rundt og fikk logo og fargemateriell på plass, og kontaktet vår leverandør på nettsider, byrået Talk to, for å bygge opp en ny nettside.

Imens startet vi i TA Kreativ med annonsering på SnapChat, TikTok, Facebook og Instagram, i tillegg til tradisjonell annonsering i Amedia-aviser over hele landet. Det ble laget innholdsmarkedsføring og digitale annonser.

Høsten 2022 flyttet de første elevene inn på husbåten i Mausund og folkehøgskoleeventyret startet. Dette har vært utrolig gøy å jobbe med!

Øyrekka folkehøgskole – hjemmeside

Øyrekka folkehøgskole – innholdsmarkedsføring

Logo utarbeidet av TA Kreativ