Innholdsproduksjon for Norsk Limtre

Film, foto og tekster til Norsk Limtre

Det er alltid hyggelig å få gjøre litt forskjellig for en kunde, og ekstra gøy er det å få samarbeide med et lokalt designstudio! Da Studio Albin kontaktet oss om å gjøre et par oppdrag for Norsk Limtre, var vi ikke sen om å takke ja!

Vi dro ut til Røra for å hente inn foto, film og tekst til en nyhetssak om bedriften Norlog, som valgte å bygge mesteparten av sitt nye industribygg i utvendige og innvendige panelbord fra Norsk Limtre. Innholdet brukte Studio Albin til å legge ut på Norsk Limtre sin hjemmeside og i sosiale media.

Les saken på Norsk Limtre sin hjemmeside her.

Kort tid etter ba Studio Albin oss om å lage en ny innholdssak for Norsk Limtre der foto allerede var blitt hentet inn. Vi laget da intervjuet med Reinert Hustad, som har satt opp en stilig funkishytte i limtre ved fjorden i Inderøy.

Les saken om funkishytta på Norsk Limtre sin hjemmeside.

norlog (3 of 1)