«Heim» – vi hjelper Julie med å realisere filmdrømmen

Trønder-Avisa ville være med på å hjelpe Julie Skaufel med å få realisert drømmen om å lage en spillefilm fra Steinkjer. Og da var det naturlig å hjelpe til med markedsføring!

Vi fikk være flue på veggen mens Julie holdt auditions for rollen «Ella» inne på studioet til Camerat på InnoCamp. Her forklarer Julie hva rollen innebærer til én av jentene som ble kalt inn for andre gang.

Det er alltid gøy å få være med på å realisere en drøm! Derfor var vi ikke tunge om å be da avisas markedsavdeling ba oss om å lage innholdsmarkedsføring for spillefilmen «Heim».

Vi har fulgt «Hjem til jul»-Julie og hennes planer om å lage en film i hjembyen helt siden våren 2022 og har heiet henne fram fra sidelinjen. Men nå fikk vi i oppgave å være enda tettere på – og hvem sier vel nei til det?

LES INNHOLSSAKEN OM «HEIM» HER

Julie har gått av toget og er på vei for å gjennomføre flere auditions til spillefilmen «Heim».

Som innholdsprodusenter fikk vi være med på auditions som Julie holdt med unge jenter fra Steinkjer og omegn, og vi tok bilder og filmet henne i ulike situasjoner for å få mest mulig innhold på plass til innholdssaken der hun ber flere investorer om å melde interesse for filmen.

Underveis dukket det til og med opp en investor som ønsket å sette i gang en stafettpinne for å få flere i næringslivet i Steinkjer til å kjenne sin besøkelsestid. Dermed fikk vi med det også i innholdssaken.

Vi håper Julie lykkes med å få inn de midlene hun og filmselskapet Blaane trenger til å komme i gang med filminnspillingen. Dette trenger Steinkjer!